Анжелика Цокова от Гражданско Движение „ДНЕС“ и водач на гражданската изборна листа в 23 МИР – София на ПП „Кауза България“, участва в предаването „Още от деня“ на БНТ. То бе посветено на темата на протестиращите и предизборната борба. В дискусията, търсеща отговори на въпросите чува ли се гласа на протестиращите и доколко се предлагат решения на проблемите, поставени от тях.

„Ние доста отдавна сигнализирахме, че с монополите има проблеми, че хората са потърпевши“, изтъкна тя. И напомни, че още преди три години Движение „ДНЕС“ рорганизира първата национална подписка срещу монополите, в която участваха над 730 хиляди души. „Тя бе внесена в Народното събрание, но отговор не последва нито от Парламента, а институциите премълчаха, сякаш гласовете на почти милион българи са глас в пустиня“, категорична бе тя.

И обясни, че в приемните на „ДНЕС“ в над 30 градове на страната, юристи-доброволци дават консултации на граждани, станали жертва именно на произвола на монололите.

„Листите на ПП „Кауза България“ са 100% граждански – съставени от достойни българи, изцяло номинирани и директно избрани от българския народ, на първите по рода си граждански избори, организирани от Гражданско движение „ДНЕС“, подчерта Цокова.

И призова да се гласува с интегрална бюлетина №32, за да си върнем държавата ДНЕС!