Ние от Движение „ДНЕС“, споделяйки волята и надеждите на многобройните наши симпатизанти и на  мнозинството българи, за трайна промяна и за възстановяването на справедливостта, даваме своята категорична подкрепа „ЗА“ президента на Република България Румен Радев – достойният политик и държавник, главнокомандващият армията на Република България!

С високо вдигнатия си юмрук Радев стана един от нас. Поведе нацията срещу безобразията. Стана символ и водач в битката на гражданите срещу мафиотско–корупционния модел, установен от дългогодишното управление на ГЕРБ. Президентът стана безспорният, единственият гарант за продължаването на промените в страната!

Румен Радев е нашият, българският президент! Силният президент.

Доказа го през 5-те години от първия си мандат. Води принципна и безкомпромисна борба срещу статуквото и системата, срещу безпардонността на един самозабравил се премиер и неговата партийна клика! Опълчи се срещу незаконните акции на главния прокурор.

България бавно се измъква от последствията на 12-годишното пагубно управление на Борисов, прославило се по света с единственото си и „огромно“ достижение за този период: затвърдени челни европейски позиции за бедност, произвол и корупция!

Днес Родината е отново на исторически кръстопът. Ние трябва да направим своя решителен избор, правилния избор и да скъсаме решително с досегашните порочности на ГЕРБ и ДПС, избор, който да направи нашия утрешен ден, деня на нашите деца, по-добър, по-сигурен и по-щастлив!

Суровите времена раждат нови лидери, истинските водачи. Напред застават тези, които не се страхуват да говорят истината. Борците. Тези човеци, които водят народа си горди, уверени, с вдигнат юмрук. Безстрашните българи!

Ние от Гражданско движение „ДНЕС“ с цялата национална мрежа от граждански и неправителствени организации, убедени в правотата на нашия стремеж, ще дадем единната си подкрепа „ЗА“ Румен Радев – президент на България втори мандат!

Нагоре към върха! България е с вас!