Гражданското движение и известният скулптор ще дадат старт от Велико Търново на още две инициативи „Какво направи моят кмет?“ и „Какво да направи новият кмет?“

Събитието ще се проведе на 25 април, вторник, от 18:00 ч. в зала „Алегро“ (ул. „Цар Тодор Светослав“ 15) с участието на граждани и неправителствени организации от област В. Търново.

Инициативата „Какво направи моят кмет?“ има за цел да проследи и анализира работата на кметовете на общините през настоящия и предния мандат, както и да изнесе данни за свършеното и несвършеното. Инициативата има за цел да бъде направено сравнение между обещаното и свършеното през последните години.

Ето някои от основните инициативи на Движение „ДНЕС“ >>
Мониторинг На Местната Власт,  Проблемите На Нашата Община

„Какво да направи новият кмет?“ има за основна цел да обобщи съществуващите и неразрешени проблеми в градовете и населените места от общината. След като това е факт, ще се организират широки граждански срещи с основните кандидати за градоначалници. Там всеки от тях ще може да заяви готовност и да поеме ангажимент за изпълнението на съществуващите проблеми, ако бъде избран.

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО >>

 

 

Министърът скулптор щял да прави реформи в театъра - Филтър

Проф. Минеков: Проектът за нова Конституция ще ни приближи към азиатските диктатури - Новини от Actualno

Проф. Велислав Минеков- от площадите до служебния кабинет - Под Тепето - Новини Пловдив