В началото на месец юни група млади и ентусиазирани българи от Благоевград стартираха гражданска подписка. Първоначално исканията им бяха три. Идеята за изпълнение решенията на милиони българи от референдум 2016 (умишлено отхвърлен от Парламента на 15.06 2017г.) и необходимостта от ПРОМЯНА в България бързо намериха привърженици от цялата страна. Хора от различни градове се обединиха и формираха Гражданска инициатива, която продължи, разпространи и насърчи битката за нашия достоен живот и бъдеще.

След скандалното поведение на българските депутати, които игнорираха и справедливия протест на майките на деца с увреждания, родолюбците подкрепиха и тях, добавяйки към своите 3 искания и 4-то, за изпълнение от НС и на техните отдавна нерешени проблеми:

1. ЗА изпълнение от Народното събрание решенията от Националния референдум 2016 г.

2. ЗА Слави Трифонов

3. ЗА промяна в България

4. ЗА изпълнение от Народното събрание исканията на майките на деца с увреждания.

Към Гражданската инициатива и националната подписка се присъединяват все повече хора от цялата страна, убедени в правотата на своите въжделения и надежда за свобода и справедливост. Ние от Гражданско движение „ДНЕС“ като радетели и сподвижници на идеята на Националния референдум и дългогодишната си работа в полза на гражданите, бяхме длъжни да се включим и подкрепим идеята и стремежа на тези патриоти да обединят България и да докажат, че гласовете на 3,5 млн. българи няма как просто така да потънат! Да бъдат забравени…!

В нашата нова рубрика „ПОДПИСКА 2018“ ще ви информираме за всички новости около подписката, адресите на пунктове, както и за цялостното развитие на инициативата в страната и чужбина!

Новини за инициативата

Няма публикации